som en Snickers Bar

Snickers er der mange opskrifter på

Hjemmelavede Snickers Barer lavet med cremet karamel, let nougat, jordnødder og chokolade. Lav en hel pande af din yndlingschokolade bar for at dele!

Hjemmelavede Snickers barer er stort set en drøm, der kommer i opfyldelse! Jeg fandt denne opskrift i en gammel familie kogebog fra for mange år siden. Jeg aner ikke hvorfor jeg ventede så længe at gøre det, fordi det er utroligt! Lad ikke instruktionerne skræmme dig væk – der er flere trin, men de er enkle at gøre, og en hel bakke Homemade Snickers Bars kommer sammen på mindre end 30 minutter. God fornøjelse!

Jeg giver først den komplette liste over ingredienser, du har brug for, så brækker jeg det ned i hvert trin / lag nedenfor.

Snickers kan du lave der hjemme

Læg en 9 × 13 pande (eller kvartbageplade som jeg brugte) med pergamentpapir. Gør plads i din fryser til panden. Du vil lægge den i fryseren og trække den ud igen flere gange.

Bundlag: Smelte 1 kop chokoladechips + 1/4 kop jordnøddesmør i mikrobølgeovnen i ca. 1 minut 30 sekunder. Rør til glat, og spred derefter på bunden af ​​panden. Sæt pan i fryser.

Nougat lag: Sæt smør, sukker og 1/4 kop fordampet mælk i en lille gryde. Begynd opvarmning på medium varme, omrør lejlighedsvis som smørret smelter og blandingen kombinerer. Mål 1/4 kop jordnøddesmør og sæt til side. Fortsæt opvarmning blandingen. Når det kommer til at koge, sæt timeren i 6 minutter. Efter 6 minutter fjernes fra varme og omrøres 1/4 kop jordnøddesmør, marshmallow creme og vanille. Rør til glat. Tag panden ud af fryseren og hæld nougat oven på kølet chokolade. Glat over chokolade, indtil laget er jævnt. Tilbage til fryseren.

Karamellag: Smelte karameller + 1/4 kop fordampet mælk i mikrobølgeovnen i 1 minut, og tilsæt 30 sekunders trin efter behov indtil karameller smelter og blandingen kombineres.

Hvad skal du vælge af snickers?

Tag pande ud af fryseren. Mål 1 1/2 kop saltede jordnødder og hæld jævnt over toppen. Brug rene hænder til forsigtigt at trykke jordnødder i nougat. Hæld karamelblanding over toppen af ​​jordnødderne. Vend tilbage til fryseren.

Øverste lag: Smelte 1 kop chokoladechips + 1/4 kop jordnøddesmør i mikrobølgeovnen i ca. 1 minut 30 sekunder. Rør til glat, og spred derefter ovenpå karamel, indtil det er lige.

Vend tilbage til fryseren i ca. 20 minutter. Skær i kvadrater, mens stængerne stadig er kolde. (dette gør skæring flot og endda!)

Barer skal opbevares i køleskabet, men vil stadig opretholde deres form, selv når de forlades i et par timer. De bliver bløde dog, og derfor foretrækker jeg at opbevare dem i køleskabet.

Du kan have flere trin på gang på én gang. Se her Jeg har min chokoladechips + jordnøddesmør i en skål, klar til at smeltes og spredes på bunden af ​​panden. Jeg har også fået mine karamelbiter + mælk i en skål, klar til smeltning, samt mit smør + sukker + mælk i en kasserolle klar til at blive placeret på komfuret. Spray 1/4 kop målekop med madlavningsspray, så dit jordnøddesmør kommer ud nemt hver gang.

Derefter tilsættes marshmallow creme og vanille. Rør til kombineret – det er her, der begynder at lugte endda som en Snickers Bar!

Hæld derefter og spred den rundt på den afkølede chokolade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *