seo søgeord værktøj

SEO er vigtigere end nogensinde

Det er vigtigere end nogensinde at være godt placeret på Google, og det bliver du med god SEO. SEO står for søgemaskineoptimering, og det handler om at få dine sider højere på i Googles indeks.

Når man skal have lavet dette godt, så handler det først og fremmest om den gode brugeroplevelse. Google lever nemlig af glade brugere, så det handler om at servicere ens brugere på den bedste tænkelige måde.

Det vil sige lave kvalitetsindhold, der giver brugerne svar på deres behov. Når brugerne er glade, så bliver de længere tid på ens hjemmeside. Det fortæller Google, at brugerne er glade og din side vil derfor blive placeret højere på Google.

Der er dog mange andre ting, som kan påvirke ens placering i Google, og seo søgeord værktøj er langt sværere og mere kompleks end nogensinde før. Her i artiklen bliver nogle af disse ting beskrevet, så du kan finde gode råd til bedre placeringer på Google.

Hastighed er vigtigt for SEO

Din hjemmeside skal være kodet rigtigt, så den er hurtig. Brugerne gider nemlig ikke langsomme hjemmesider, så klikker se sig væk igen og Google giver en straf til denne side. Når en hjemmeside skal være hurtig, så er det vigtigt med korrekt kode.

Derudover er det vigtigt med ikke alt for tung grafik, da det også er med til at sløve siden. Selvfølgelig må der gerne være flotte billeder, men sørg for de er komprimeret rigtigt, så de loader hurtigt. Tag en test af din side og tjek hastigheden, den skal loade stort set med det samme, ellers er den ikke hurtig nok.

Der findes bl.a. noget plugins til WordPress, som er med til at øge sidens hastighed. Det er en rigtig god ting at gøre brug af disse, ligesom det er godt at have siden på en hurtig og dansk server, når brugerne kommer fra Danmark.

Så er der nemlig kortere fra server til brugere, hvilket også er positivt for hastigheden på din side. Når du er færdig med at lave siden, så er der flere værktøjer til måling af hastigheden. Brug dem og vær sikker på, at siden er hurtig nok til brugere.

Logisk opbygning af siden

Når man taler SEO, så handler det også i høj grad om din sides opbygning. Det skal være logisk og korrekt opbygget, så søgemaskinerne kan finde rundt på den. Søgemaskinerne gør nemlig brug af nogle såkaldte webspiders, som crawler siderne og finder nye sider, som de lister i indekset.

Der skal derfor aldrig være for langt fra forsiden og til undersiderne, da det kan være svært at finde disse sider for en webspider. Og bliver siderne ikke fundet, så kommer de ikke i indekset og så rangerer de slet ikke på Google.

Sørg også for en masse interne links, da det ligeledes er med til at hjælpe både brugervenligheden og webspideren. Det er altid godt at have ens side forbundet af interne links, det giver et godt overblik og en naturlig navigation rundt på siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *