arbejde med wirehejse

Hvad skal en wirehejse bruges til?

Wirehejse er et ganske almindeligt syn i det danske logistik- og transport branche. En wirehejs er først og fremmest et hjælperedskab, der er tiltænkt at gøre ens arbejde betydeligt nemmere. Hvis du f.eks. har en tung last, der skal transporteres fra det ene sted til det andet, så er det her at wirehejse bliver dit firmas nye bedste ven. Du vil typisk kunne finde wirehejse på containerbiler, der netop læsser containere af og på – og tit med meget lidt plads at boltre sig på. Selvfølgelig kan man også ofte finde wirehejse på almindelige lastvogne med lad.

Men hvad skal man nærmere bestemt overveje, inden man anskaffer sig en wirehejs? Læs videre her, og bliv en smule klogere.

Hvad skal man overveje ved wirehejse?

Hvis man som virksomhed har besluttet sig for at begynde at arbejde med wirehejse, så er der en række overvejelser man i forvejen skal gøre sig. Det absolut første, man skal være fuldstændig klar over, er, at de wirehejse, som man pejler sig ind på, rent faktisk passer til ens lastvogn. Dette betyder nærmere bestemt, at man som virksomhed skal have styr på ens lastvogns størrelse, og ikke mindst hvilken type gods der skal transporteres. Især godsets vægt er værd at holde sig for øje, idet man jo nødig vil have, at ens lasvogn bukker under på grund af for megen vægt.

Hvis din virksomhed transporterer gods af forskellig størrelse og vægt, så vil det være en rigtig god idé at anskaffe sig flere wirehejse. På denne måde vil man nemlig være parat til at kunne håndtere langt flere opgaver uden at skulle bekymre sig om skader på ens køretøjer. At anskaffe sig flere wirehejse kan i mange tilfælde også betale sig i kroner og ører. Rigtig mange forhandlere vil nemlig ofte kunne tilbyde din virksomhed en klækkelig rabat ved køb af flere wirehejse.

Kan wirehejse købes brugte?

Som med stort set alt andet så kan du selvfølgelig også købe wirehejse brugt. Enhver virksomhed vil jo gerne spare nogle penge, så ofte kan brugte wirehejse virke som en ganske glimrende løsning.

Man skal dog være opmærksom på et én bestemt ting, inden man vælger denne løsning. Det altafgørende ved køb af brugte wirehejse er, at man er fuldstændig klar over, hvad wirehejsen er blevet brugt til af dens ejer. Der er jo ingen, der er interesseret i at købe et produkt, der går i stykker efter kort tids brug – eller måske udgør en sikkerhedsrisiko. Spørg derfor ind til wirehejsens historie, så du er sikker på, at du ved, præcis hvor du står.

I en nøddeskal er brugte wirehejse mere risikobetonet, men hvis der er tale om en virksomhed, der ikke skal køre med alt for tungt gods, så kan brugte wirehejse være en ok løsning. Det kan dog ikke understreges kraftigt nok, at det er af overordentlig stor betydning, at man er klar over, hvad det er man skal til at komme på ens lastvogn. Man skulle jo nødig bringe sine ansatte eller tilfældigt forbipasserede i livsfare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *