går på vinylgulve

Det bedste ved vinylgulve

Denne “con” gælder egentlig kun, hvis du vælger at lime dit gulv (som er en mulighed med vinyl). Hvis du vælger at lime dit vinylgulv ned, vides det, at fjernelsesprocessen er meget vanskelig. Hvis du installerer vinyl som en midlertidig løsning, anbefales det, at du undgår lim for at gøre fjernelsen så let som muligt.

Warp kapaciteter

Da vinylprodukter er så bløde, har de en tendens til at fordreje sig til eventuelle partikler, der er under dem under installationen. For eksempel kan en fanget smule til sidst blive en stød i dit vinylgulv. Disse buler er ikke kun grimme, de er også mere tilbøjelige til rips og tårer. Af denne grund skal du være ekstra omhyggelig under installationen for at sikre, at der absolut ikke er nogen partikler tilbage på undergulvet, hvilket betyder ekstra rengøring i forberedelsesfasen. At ikke gøre dette niveau af rengøring ville være en stor fejltagelse i dit køkken eller badeværelse ombygning, som du bestemt ønsker at undgå.

Ikke umulig at beskadige

Mens vinylgulve er utroligt holdbart, er det ikke uigennemtrængeligt for skader. Hvis visse genstande, såsom knive eller andre skarpe genstande, falder med tilstrækkelig hastighed, kan de beskadige vinylgulve og efterlade buler, punkteringer eller ar.

En anden skadesfare, man skal passe på med vinylgulve, er processen med at flytte møbler. Flytning af tunge møbler kan resultere i skrammer og huler, der er vanskelige at fjerne. Hvis du omarrangerer møbler, skal du sørge for at dække fødderne med filt, eller løfte emnet fra jorden, før du flytter det.

Sådan er de bedste vinylgulve

Ikke autentisk træfølelse

Hvis du er en trægulvet purist, vil du sandsynligvis ikke være tilfreds med tekstur af vinyl. Vinylgulve har ikke træfølelsen af ​​laminat eller især hårdttræ. Når man går på vinylgulve med sko, har det ikke den rige trælyd, som et naturligt trægulv ville

I den samme ånd får du heller ikke den samme investeringsværdi med vinyl, som du ville gøre med materiale som hårdttræ. Så hvis du renoverer dine gulve for at øge værdien af ​​dit hjem, er vinyl muligvis ikke din bedste mulighed.

Ikke miljøvenlig

Miljøforkæmpere kan forhindre sig i vinylgulve, når de hører, at det ikke er bionedbrydeligt og ikke nedbrydes naturligt i miljøet på kort tid. Det er også vanskeligt at genbruge, hvilket betyder, at biprodukter og gamle gulve ofte havner på deponeringsanlæg. Vinylgulve forbruger også ikke-vedvarende naturlige ressourcer såsom olie og naturgas under fremstillingsprocessen.

Sådan skal du passe på dit gulv

For miljøbevidste forbrugere kan laminatgulve muligvis være en bedre mulighed, da det er fuldstændigt genanvendeligt.

Afslutningsvis er der ingen mangel på muligheder for køkkengulve, men det er bydende nødvendigt at vælge det rigtige materiale til dig. At kende vinylgulvet til køkken fordele og ulemper vil hjælpe dig med at tage det rigtige valg for dig og din familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *